« Albalat y su ritmo, Gloria Lasso, Serramont i Trio Guadalajara | Portada del Blog | Ferran Orteu, el primer en la guitarra elèctrica »

Santi Carulla, la veu de Los Mustang

El diumenge 14 d'octubre ens visita al Club Trébol de Ràdio 4, Santi Carulla el cantant de Los Mustang.  Amb ell recordarem el naixement dels conjunts guitarreros a la Barcelona de finals dels 50 i principi dels 60 quan uns grups de joves estudiants, aficionats a la música italiana i el rock and roll van revolucionar el món de l'espectacle, les discogràfiques i les ràdios.  Santi Carulla porta més de 50 anys dalt de l'escenari i encara està en actiu amb les seves afortunades versions.

 

Los Mustang

 

 

 

LOS MÚSTANG de 1962 fins 2000 en actiu amb els mateixos components.


 

 

 

 

 

Si voleu escoltar el seu gran èxit de 1964 a Spotify, aquí teniu el link:

Los Mustang – Conocerte Mejor (I Should Have Know Better)

 

Podeu trobar més informació al web oficial de LOS MUSTANG

http://www.losmustang.com/

 

 

Programa realitzat amb el suport d'A.I.E.  Logo AIE pel BLOG
 

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios