« Ferran Riera presenta EL GRUP DE FOLK-Crònica d'un esclat- | Portada del Blog | Coblístics desacoblats. "Tradicionàrius a Ràdio 4", en directe al C.A.T. »

Marta y Micó a Ràdio 4

    viernes 10.feb.2017    por Jordi Roura    0 Comentarios

En Jordi Martí Fabra director de SONS DE LA MEDITERRÀNIA ens va presentar aquests dos artistes que venen del món de la docència.  Una sorpresa agradable i una conversa que va omplir tot el temps del programa. Reproduïm la seva presentació. 

 

Lletra i solfa, cançó i autor

El duet Marta y Micó passa pel programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4' abans d'actuar al BarnaSants

Marta Boldú i José María Micó són Marta y Micó. El divendres 17 de febrer actuaran al Harlem de Barcelona presentant el disc Memoria del aire (Picap, 2015) en el marc del BarnaSants. Però abans, aquest dissabte 11 de febrer, passaran pel programa Tradicionàrius de Ràdio 4 per explicar com sorgeix la seva història i les seves cançons.


Vinculats a la la creació literària, l'ensenyament i l'edició, Marta Boldú i José Maria Micó han mantingut semptre "una vocació musical més o menys amagada". Fins que fa cosa de tres anys van començar a actuar. Després de gravar un primer disc centrat en tangos de lletres especialment valuoses -En una palabra (Picap, 2015), ara presenten Memoria del aire (Picap, 2016), un àlbum amb composicions pròpies, impregnades de patrons diversos, principalment llatinoamericans.

Abans d'actuar al Harlem, Marta y Micó protagonitzaran el programa Tradicionàrius de Ràdio 4 d'aquest dissabte 11 de febrer. Sonaran les seves cançons i es parlarà de tango, del pes de les lletres en les cançons, d'Atahualpa Yupanqui, de la relació entre la poesia cantada i la poesia escrita i la música tradicional, de Dylan i Brel, de Goyeneche i Amelita Baltar, de Serrat i Sabina, de Borges i la milonga... de música i literatura.
 
Podreu escoltar el programa a partir de dilluns 13 de febrer a  http://www.rtve.es/alacarta/audios/tradicionarius/
 
Categorías: Música

Jordi Roura   10.feb.2017 15:56    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios