« "Coblístics desacoblats" en directe al C.A.T. 1ª sessió | Portada del Blog | Jordi Molina, coblístic desacoblat »

"Coblístics desacoblats" en directe al C.A.T. 2ª sessió

    martes 18.abr.2017    por Jordi Roura    0 Comentarios

Segon round dels coblístics desacoblats                                           Jordi Martí Fabra

Florenci Trullàs i Jordi Molina, al segon programa en directe del 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Després de la gravació amb públic, el passat 30 de març, del programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4', que va reunir sota el títol de Coblístics desacoblats els músics Esteve Molero, Xavi Torrent, Jordi Guixé i Jordi León, aquest dijous 20 d'abril arriba la segona part, amb la participació de dos cracks: Florenci Trullàs i Jordi Molina.
Florenci Trullàs

La cita és aquest dijous 20 d'abril a partir de les 19 h al CAT i l'entrada és lliure. La segona part dels Coblístics desacoblats, que l'espai Tradicionàrius a Ràdio 4 i Sons de la Mediterrània han programat dins del XXX Tradicionàrius, comptarà amb la participació d'un parell de músics de trajectòria dilatada i un munt d'experiències artístiques a dins, a fora i al voltant de la cobla: Florenci Trullàs i Jordi Molina.

Florenci Trullàs (Manresa, 1937) ha estat trompetista de la històrica cobla Montgrins i violinista de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, entre altres. També ha escrit sardanes, ha estat molt implicat amb el món de les havaneres i ha format part de grups com Los Comodines i Slalom. La seva filla, Eva Trullàs, és una reconeguda cantant, que ha treballat en el camp dels músicals i també en projectes com l'Erotic-Giust deMarcel Casellas

Tres moments en la carrera de Florenci Trullàs: l'any 1953, al Palau de la Música, a punt d'entrar a l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu; com a trompetista dels Montgrins, i tocant el violí amb el grup Slalom.

Per la seva banda, el tenorista Jordi Molina (Blanes, 1962) és ben conegut dels afeccionats a la bona música. Al llarg de la seva carrera, ha anat combinant l'estudi de la cobla i la tenora amb la participació en projectes vinculats a la música contemporània, el jazz, el folk... fins arribar a la conclusió que ell és, ni més ni menys, que un músic. Un músic que pot expressar-se de maneres ben diferents... La plasmació musical d'aquestes idees poden escoltar-se i gaudir-se al seu darrer disc, Matèria del temps (DiscMedi, 2016), un treball on la tenora sobrevola patrons musicals i territoris diversos, de l'Empordà al País Valencià, en companyia s'un sextet de categoria.
Categorías: Música

Jordi Roura   18.abr.2017 14:24    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios