« Kepa Junkera i la nostra música: "FOK" | Portada del Blog | Pau Riba al "Tradicionàrius a Ràdio 4" »

20a Fira Mediterrània de Manresa

    viernes 10.nov.2017    por Jordi Roura    0 Comentarios

Records de la Mediterrània

Amb Jordi Martí Fabra, director de SONS DE LA MEDITERRÀNIA, crònica i cançons de la Fira de Manresa 2017, aquest 11 de novembre a Tradicionàrius a Ràdio 4 

Ja fa un mes que va celebrar-se la XX Fira Mediterrània de Manresa. Aquest dissabte 11 de novembre, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 es farà una mica de balanç d'aquesta edició i sonaran algunes de les moltes músiques que s'hi van poder escoltar entre el 5 i el 8 d'octubre.
Les Balkan Paradise Orchestra, durant la final del Concurs Sons Foto: Carles Rodríguez

El triomf de les Balkan Paradise Orchestra al Concurs Sons de la Mediterrània; la inauguració amb l'espectacle Saba! de joves músics del folk català al teatre Kursaal; l'evolució i la llibertat creativa del conjunt del graller Manu SabatéInxa Impro Quintet; les excursions del cançoner de Mazoni cap a les sonoritats de la ciutat d'Istanbul; les arrels macedònies i andalusos de la rockera Maika Makovski; el terratrèmol de la veu de Rocío Márquez al costat de la viola de gamba de Fahmi Alqhai; la psicodèlia d'anada i tornada de Raúl Rodíguez; la recreació del repertori popular valencià amb Xiromita Trad Project i el passeig per les sonoritats basques de la mà del músic i folklorista Juan Mari Beltran seran alguns dels espectacles que es comentaran, i s'escoltaran, en aquest programa especial de Tradicionàrius a Ràdio 4.
Categorías: Música

Jordi Roura   10.nov.2017 13:28    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios