« Josep Maria Duran, del rock dels 70 al teatre musical | Portada del Blog | Solera de España, Jesús Moreno i altres orquestres espanyoles a Amèrica »

Adolf Ventas, el Benny Goodman espanyol dels 40's

De les bandes d'Amposta dels anys 20 a La Lira Ampostina del segle XXI passant pel swing dels 30 i 40, la direcció artística a la discogràfica Belter fins els 70, la docència al Conservatori Municipal de Barcelona, la composició per a música de cambra.  Als 90 anys encara en actiu adaptant les danses hongareses de Béla Bartok per a banda.

 

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios