« Solera de España, Jesús Moreno i altres orquestres espanyoles a Amèrica | Portada del Blog | Frank Dubé, l'acordió, els petits conjunts i els grans projectes »

Bonet de San Pedro, el nostre swing de la postguerra

Avui tenim al Club Trébol un record pel multi-instrumentista mallorquí que va omplir de swing els anys foscos de la Barcelona de la postguerra.  Els anys 40 amb el seu conjunt Los 7 de Palma interpretava cançons tendres com el Carita de ángel , records a la seva illa Bajo el cielo de Palma i fins i tot temes irreverents com Raskayú que van mereixer el càstig de la censura franquista perquè feia bromes amb la mort i la vida eterna.

 

Les cançons de Pere Bonet que ell ens explicava com les escrivia han esdevingut clàssics que fins i tot en Joan Manuel Serrat ha cantat.

 

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios