« Emili Vendrell, fill i altres pioners de principis dels 60 | Portada del Blog | Francesc Burrull, pianista i molt més »

Llorenç Inglés, un bateria de llarg recorregut

Al Club Trébol vam conversar el 27 de gener amb Llorenç Inglés.  Parlant amb aquest músic, ens podem fer càrrec de la complicada vida dels professionals de la postguerra on hi havia molt poc glamour i molt picar pedra.  En una hora vam viatjar per uns escenaris que  no són coneguts pel gran públic i que explicats en primera persona t'arriben a impressionar.   

 

  Club Trébol 1 Premsa Blog

Conjunt de Josep Maria Serra a la premsa finlandesa 1959. D'esquerra a dreta Jordi Gimenez Candela (saxo tenor), Lluís Aragués (trompeta), Llorenç Inglés (bateria), Roberto (contrabaix), Esther (vocalista) i Josep Maria Serra piano.

Club Trébol 4 Blog

Llorenç Inglés a Helsinki l'any 1959

 

Club Trébol 2 Pailas Blog

Llorenç Inglés amb Lluís Aragués ambientats de tropicals  l'any 1959 a Helsinki

Club Trébol 5 Orquestra Blog

Salón Rio de Barcelona.  ( Novembre 1955)  ORQUESTA JOE VENTURA amb Josep Tarazona Pocholo (saxo tenor),  Ramón Vives (piano), Andreu Cusidó (saxo alt),  Llorenç Inglés (bateria),  Joe Ventura (contrabaix), Rafael Blanzaco (trompeta), Joan Prous(trompeta), Pere Sitjas (saxo tenor). 

Logo AIE BLOG

 

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios