« Josep Maria Valentí CHACHO | Portada del Blog | Ramon Calabuig MONCHO, el gitano del bolero »

Maria Rosa Marco, SALOMÉ

Salome 1 

 Maria Rosa Marco Poquet, coneguda artísticament com Salomé, visita Club Trébol i ens comenta la seva llarga i satisfactòria relació amb el món de la música que sovint les anècdotes o grans esdeveniments com el premi d'Eurovisió han deixat en un segon pla.

Joaquin_Soler_Serrano BLOG

Joaquín Soler Serrano, locutor i periodista que va introduir Salomé al món professional, gràcies a proposar-li actuar al seu programa El gran show de las 2 a Ràdio Barcelona.  En la seva primera actuació va cantar en grec la cançó Xina Agapi Mou que havia guanyat el 2º Festival de la Canción Mediterránea


1962 Salomé

1962 Primer disc de Salomé publicat pel segell Iberofón de la casa Zafiro.

  

1963 L'èxit de la cançó Se'n va anar al Festival de la Canción Mediterránea va projectar la nova cançó catalana arreu del món i  va consagrar Salomé com una gran artista.

Salomé Lleó Borrell i JM Andreu
Salomé, Lleó Borrell i JM Andreu, un equip important per a la cançó catalana dels anys 60.
1964 Lleó Borrell i JM Andreu amb les cantants Salomé i Franciska al centre de la foto a Mallorca quan van presentar la cançó Tot el que sóc
Lleó Borrell, la cantant Franciska, Salomé i el lletrista JM Andreu l'any 1964 al Festival de Mallorca
Armando Manzanero
Armando Manzanero, el pianista i cantant mexicà va ser músic i compositor de Salomé i ell el va animar a començar la seva carrera com a intèrpret.  Va compondre moltes cançons per Salomé que després han esdevingut clàssics com Adoro.
917
 
1969 Vivo cantando èxit del Festival de l'Eurovisió amb els mallorquins Els Valldemossa fent de trio vocal
Salome 14
En l'època que publicava discos a la casa Belter va ser molt important el mestre Joan Barcons, intèrpret d'oboè, arranjador i ditrector musical.
Joan-barcons
                                                                                             
                         Club Trébol compta amb el suport de  
                                                       Logo AIE oficial en català BLOG

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios