1 posts de septiembre 2013

Cantants lírics amb repertori modern 1961-1965

Eurovision 1962 Victor Balaguer
El tenor de sarsuela Víctor Balaguer interpretant Llámame al Festival de l'Eurovisió de 1962.

Poc abans havia enregistrat el rock and roll Tutti Frutti.

Teresa Maria 1

María Teresa de las Heras va néixer a Saragossa però va fer la seva carrera artística a Barcelona. El seu nom artístic va ser Teresa María.  Tenia estudis de cançó lírica. Va enregistrar cançonetes del Festival de San Remo i va doblar Audrey Hepburn i Julie Andrews a les versions espanyoles de My Fair Lady, Mary Poppins i Sonrisas y lágrimas.

Emili-vendrell-emili-vendrell-fill

Emili Vendrell fill, va ser una de les veus amb més categoria i mala sort dels cantants lírics que avui escoltem.  Malgrat tot va guanyar els 1er. Festival de Cançó d'Andorra l'any 1960.

Emili Vendrell fill Festival Andorra 1960BLOG

 

Ramon Calduch 58

 

Ramon Calduch 62

JM Planes BLOG
 
 
Vic Balaguer Luis Mariano

Amb el suport de la societat de gestió

Logo AIE oficial en català BLOGJordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios