« Directors musicals discogràfiques 60's i 70's a Barcelona (1ª i 2ª part) | Portada del Blog | Laura Simó, una cantant eclèctica »

HUAPACHÁ COMBO, 26 anys de música i humor

Club Trébol conversem amb Quimet Carreras i Miquel Mallafré, dos dels tres creadors del grup Huapachá Combo. Juntament amb Francesc Tudó (mort l'any 2012), van començar a Terrassa una experiència que va marcar una època des de mitjans dels anys 70 fins el 2002, en que decideixen acabar.

  

Les portades dels seus primers discos i els decorats de les actuacions estaven realitzats pels prestigiosos escenògrafs Germans Castells de Cardedeu. 

HUAPACHÁ Que borde era mi valle BLOG

HUAPACHÁ Chocolate per tutti BLOG

 

HUAPACHÁ Milenium tremens

 

 

  HUAPACHA FLAIX BLOG

 Quimet Carreras, Jordi Roura (presentador de Club Trébol), Irene Moreno (tècnica de RNE) i Miquel Mallafré a l'estudi de Ràdio 4 , el dia 18 de desembre de 2013, enregistrant Club Trébol.

 

Amb el suport de la societat de gestió

Logo AIE oficial en català BLOG

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios