2 posts de diciembre 2013

Laura Simó, una cantant eclèctica

A Club Trébol hem tingut ocasió de conèixer les múltiples facetes d'aquesta cantant que en Tete Montoliu, després d'acompanyar-la una temporada la va denominar "cantant eclèctica" per la seva versalitiltat que la dut a sesenvolupar una carrera artística en camps molt diversos: clàssic, jazz, publicitat, bandes sonores de pel·licules, doblatge, cançó popular, etc.

 

  1986 FOTO LP BLISS BLOG

 

CONCERT A OVIEDO AMB TETE BLOG

  B 1 - TETE PARLA DE LAURA SIMÓ

 

  1992 ACTUACIÓ LA BOITE BLOG

1994 CARME CANELA I LAURA BLOG

1996 LAURA SIMÓ SEXTET BLOG

  2000 FESTIVAL JAZZ BLOG

2006 LAURA PALAU ROBERT BLOG

 

 

1990's AMB ELS MځSICS DE MAXIM'S PAŔS BLOG

2007 AMB BURRULL BLOG

 

Laura Simó i Burrull BLOG LAURA

 

 

2008 AMB PEDRO BLOG

2008 ASSAJANT SUEÑO INMATERIAL BLOG

2009 PALAU DE LA MÚSICA BLOG

 

 

 

 

2011 JAZZ TERRASSA BLOG

  2012 PALATCHISIMO BLOG

  Laura Simó a R4 2013 5 J Costa i J Roura BLOG

 Jordi Costa (tècnic RNE), Laura Simó i Jordi Roura (presentador Club Trébol) el 27 de novembre de 2013 a l'enregistrament del programa. 

Amb el suport de la societat de gestió

Logo AIE oficial en català BLOG

HUAPACHÁ COMBO, 26 anys de música i humor

Club Trébol conversem amb Quimet Carreras i Miquel Mallafré, dos dels tres creadors del grup Huapachá Combo. Juntament amb Francesc Tudó (mort l'any 2012), van començar a Terrassa una experiència que va marcar una època des de mitjans dels anys 70 fins el 2002, en que decideixen acabar.

  

Les portades dels seus primers discos i els decorats de les actuacions estaven realitzats pels prestigiosos escenògrafs Germans Castells de Cardedeu. 

HUAPACHÁ Que borde era mi valle BLOG

HUAPACHÁ Chocolate per tutti BLOG

 

HUAPACHÁ Milenium tremens

 

 

  HUAPACHA FLAIX BLOG

 Quimet Carreras, Jordi Roura (presentador de Club Trébol), Irene Moreno (tècnica de RNE) i Miquel Mallafré a l'estudi de Ràdio 4 , el dia 18 de desembre de 2013, enregistrant Club Trébol.

 

Amb el suport de la societat de gestió

Logo AIE oficial en català BLOG

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios