« Combos dels 50's i 60's a Barcelona | Portada del Blog | Brasil i els nostres músics »

Dyango, el músic i cantant

La formació i els gustos del cantant barceloní, a Club Trébol

És un dels cantants catalans més coneguts arreu del món. Però se l'ha lligat tant al rol de veu romàntica per a cançons melòdiques que el seu solidíssim bagatge musical ha quedat sempre en un discretíssim segon pla. Aquest diumenge 25 de juny, Dyango parla de música amb Jordi Martí Fabra al Club Trébol.  

Els ensenyaments músicals del seu pare, que era trompetista; l'admiració envers els grans músics de jazz, la referència de cantants com Roberto 'Polaco' Goyeneche, Lucho Gatica i Gilbert Bécaud, l'encant del tango, els vincles amb músics com Ricard Miralles, Ricard Roda i Francesc Burrull, la fracassada gira europea amb el jove grup de jazz Los Cinco de Barcelona, la fal·lera pel Barça, l'afició a la pintura, els inicis musicals a la sala Las Vegas, l'èxit massiu a Amèrica i el seu bateig artístics a l'ombra de Django Reinhardt són alguns dels temes que es tractaran a l'entrevista amb Josep Gómez Romero, Dyango.

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios