« Brasil i els nostres músics | Portada del Blog | LOS VALLDEMOSA (1959-2003), folk mallorquí arreu del món »

Oriol Tramvia. De folk a cantautor passant pel punk dels 70

www.youtube.com/results?search_query=club+trebol+oriol+tramvia

Retrat d'un artista                           (Jordi Martí Fabra)

Oriol Tramvia, al Club Trébol de Ràdio 4

No és defineix com a músic ni com a actor, sinó com artista. Oriol Tramvia passarà aquest diumenge 5 de novembre pel Club Trébol de Ràdio 4 per repassar una trajectòria que arrrenca quan ingressa una mica per la cara en l'acolorida tropa del Grup de Folk i passa per multitud d'escenaris fins avui. 
Oriol Tramvia, al Harlem de Barcelona Foto: Juan Miguel Morales

Josep Oriol Pons i Mir (Barcelona, 1951), Oriol Tramvia als escenaris, passarà aquest diumenge 5 de novembre pel Club Trébol per escoltar algunes de les seves cançons i comentar una trajectòria des que el 1968 va entrar a formar part d'una manera poc ortodoxa, del col·lectiu Grup de Folk. L'ambient familiar en la infància, la mili, l'ambient zelestial, el disc Bèstia (Edigsa, 1976), la participació en el món del teatre a partir del musial Rocky Picture Horror Show, els canvis socials, la poesia catalana que el commou i les afinitats musicals (els Beatles a l'òpera i de Sisa a Mompou) són alguns dels temes que apareixen a l'entrevista, on sonaran també unes quantes cançons d'una carrera que abasta cinquanta anys d'escenaris. L'escenari, que Oriol Tramvia defineix com "un lloc blanc i immaculat on pot passar de tot".

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios