« Aznavour i nosaltres | Portada del Blog | Italians en català 1963-1967 »

Jaume Sisa (1948) al Club Trébol

Pensament galàctic i cançons encisadores

Sisa, al Club Trébol

Aquest dissabte 27 d'octubre, el programa Club Trébol de Ràdio 4 estarà dedicat al cantautor galàctic Jaume Sisa, que comentarà la seva formació, la seva trajectòria, els seus gustos i les seves cançons: des de 1968, l'any en què va començar tot, fins al seu disc més recent, Malalts del cel (Satélite K, 2016).
Sisa Foto: Juan Miguel Morales

Sisa va ingressar al Grup de Folk amb el temps juts per participar en el festival de la Ciutadella de Barcelona, la primavera de 1968. Poc després, el grup es dissolia i aquell altre noi del Poble Sec començava un camí artístic difícil. De fet, va passar prou dificultats abans de l'esclat de popularitat que va suposar el disc Qualsevol nit pot sortir el sol (Zeleste/Edigsa, 1975).

Després van venir molts discos, algunes retirades... i una personalitat de cantautor galàctic, d'encisadora mirada entre universal i ultralocal, que ens ha deixat uns quants estàndards de la cançó popular. De tot això en parlarà al programa el mateix Sisa, a més de Donat Putx, periodista i autor de la biografia del músic El comptador d'estrelles (Empúries, 2015); el seu company de fatigues i aventures Jordi Batiste i l'escriptor Joaquim Carbó.

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios