« Josep Solà i Sánchez (1930-2009) | Portada del Blog | Joan Barcons i les seves orquestres »

Toni Sagi "Chupi", teclista

D'ofici, músic

Toni Saigi 'Chupi', al Club Trébol de Ràdio 4

El teclista Toni Saigi 'Chupi' serà el protagonista  del programa Club Trébol a Ràdio 4 aquest dissabte 22 de desembre a les 18'05h i dilluns 24 a les 23'59h. Parlarà de rumba, de funk, de música per a publicitat... i de com la música ha passat de ser un somni d'infantesa a un ofici per tota la vida.
Toni Saigi 'Chupi' tocant amb l'Orquestra Plateria Foto: Juan Miguel Morales

D'ofici, músic. El seu pare ja va ser un músic important en l'escena barcelonina del segle passat, i els seus dos fills són ara dos teclistes amb molt de futur. Per Chupi poder viure de la música era un somni apassionant i acabat sent una realitat.

Sempre ha volgut ser Herbie Hancock, un músic a qui s'estima molt i de qui li agrada tot el que fa. I seguint aquesta estela, i altres com la de la música cubana que tant va interpretar el seu pare, s'ha llaurat una carrera en què ha format part de grans grups (Orquestra PlateriaEls PetsJarabe de Palo), així com el terreny de la música per a publicitat i formacions més especialitzades en el funk, l'acid-jazz o el rhythm and blues: Princes of TimeNublaPybus Groove... De totes aquestes experiències en parlarà el músic aquest dissabte 22 de desembre a les 18'05h i dilluns 24 a les 23'59h al programa Club Trébol a Ràdio 4.

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura


Jordi Roura presenta CLUB TREBOL en Radio 4. El 'Club Trébol' va ser un local de Barcelona on als anys 40 van coincidir actuant diverses generacions de músics catalans d’abans i després de la guerra. El nom d’aquesta sala popular ens ha semblat oportú per a un programa que fa un recorregut per la biografia i l’obra dels protagonistes de la música del nostre país al segle XX, des de principi dels anys 30 fins a finals dels 70. Sentirem la veu dels propis músics, altres testimonis de l’època i es pot trobar al blog material gràfic i petites filmacions que s’han fet expressament per aquest programa. “Club Trébol” està basat en el treball Noms Propis-Músics Catalans del segle XX de Jordi Roura que es pot consultar a la Mediateca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios