« Vestigis del franquisme | Portada del Blog | Es pot justificar la venda d'armes? »

Podem encara evitar el col.lapse de la Terra?

    martes 25.sep.2018    por Olga Rodríguez    0 Comentarios

    Molts indicadors científics alerten que ja no podem impedir que la Terra s’escalfi més d’un grau i mig respecte a l’era pre-industrial. Què suposa aquest escalfament del planeta?  Doncs, canvis meteorològics causants de fenòmens adversos, en forma de tempestes extremes o de sequera absoluta. I això es tradueix en pobresa, desigualtat, misèria i també en malalties.  Encara som a temps de revertir tot això?  Els acords internacionals, l’Acord de París, servirà? O, com diuen els més pessimistes, és paper mullat?  Ho analitzem amb Josep Cabayol i Marc Prohom, cap de l’àrea de Climatologia del Servei Meteorològic de Catalunya.

Cabayol i Prohom OK

 

     Amb l’activista Míriam Hatibi, hem començat aquesta setmana a mirar el món “Amb ulls de dona”.  En aquesta primera entrega, la Míriam ens parla de l'ús de les xarxes socials, com ara Instagram. La Míriam ens ve a dir que el problema no està en l’ús, sinó en l’abús.

Míriam RNE

 

     I a les “Històries de refugiats”, hem conegut l’Aquilino Nguema Ona Nchama, secretari general de la Unió per a la Democràcia i el Desenvolupament Social a Guinea Equatorial, opositora de la dictadura de Teodoro Obiang. Nguema va ser segrestat pel règim, però ambaixades internacionals, com l’espanyola, van aconseguir treure’l del país i ha assolit l’asíl aquí, on continúa exercint l’Oposició a Obiang, per forçar la seva sortida del poder.

 

http://www.rtve.es/alacarta/audios/mon-possible/mon-possible-podem-encara-evitar-collapse-terra/4747911/

 

 

 

 

Olga Rodríguez   25.sep.2018 10:35    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Món Possible

Bio Món Possible

A 'Món possible' volem escoltar els que no tenen veu i els que treballen perquè la recuperin. Donem veu a col.lectius que pateixen les embestides cruels de la crisi, la pobresa i les injustícies. I coneixem la tasca d'organitzacions a favor de la justícia social, la solidaritat i un món millor. Perquè estem convençuts que 'un altre món és possible'.
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios