« Balanç de l’any: regressió de drets | Portada del Blog | Com serà el 2019? »

Carta als Reis: prou a la pobresa infantil

    viernes 11.ene.2019    por Olga Rodríguez    0 Comentarios

    En el dia de més màgia i il.usió per als més petits, per l’arribada dels Reis de l’Orient, hem volgut dirigir al mirada cap als nens i nenes més vulnerables, el que potser no reben la visita dels Mags ni cap regal, tot i haver-se portat be. I és que la pobresa té, en moltes ocasions, rostre infantil. I és precisament aquesta pobresa infantil la que més mal ens fa o ens hauria de fer.

    Acabar amb la pobresa és la lluita que encarna Sor Lucía Caram, directora de la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, que té en marxa diversos projectes de repartiment d’aliments, inserció laboral, una residència per a sense-sostre i pisos d’acollida. “Si lluitem junts, no hi ha barreres –assegura--. La pobresa infantil no té perdó”.

Sor Lucía i jo      Sor Lucía Caram

 

    Podeu escoltar tota la conversa amb Sor Lucía i també amb la Sònia. No ha tingut una vida fàcil per un error de joventut, que va haver de pagar entre reixes, però avui dona gràcies per haver pogut redreçar el seu camí i reincorporar-se a la societat, gràcies a tenir  una feina. La Sònia és una de les beneficiàries del programa Reincorpora del Departament de Justícia i la Fundació La Caixa.

    El que més l’emociona és haver recuperat el seu pare i la seva família, que creixerà amb la criatura que vé en camí. La seva experiència vol que serveixi de guia a altres joves en dificultats. I demana a les empreses que donin una oportunitat a persones com ella, “barcos perdidos” que poden trobar el seu port.

Sonia - Reincorpora     Sonia i Oscar, tècnic de reinserció de Reincorpora

 

    http://www.rtve.es/alacarta/audios/mon-possible/mon-possible-lluita-contra-pobresa-infantil/4923119/

 

Olga Rodríguez   11.ene.2019 15:30    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Món Possible

Bio Món Possible

A 'Món possible' volem escoltar els que no tenen veu i els que treballen perquè la recuperin. Donem veu a col.lectius que pateixen les embestides cruels de la crisi, la pobresa i les injustícies. I coneixem la tasca d'organitzacions a favor de la justícia social, la solidaritat i un món millor. Perquè estem convençuts que 'un altre món és possible'.
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios