« Sida | Portada del Blog | Drets Humans »

Examen a l’Homeopatia

    viernes 11.ene.2019    por Olga Rodríguez    0 Comentarios

    Es pot catalogar com a “pseudoteràpia” l’Homeopatia? Aquesta Medicina Alternativa gaudeix de prestigi i reconeixement internacional. Per què, doncs, el qüestionament?

    Fem examen a l’Homeopatia amb els doctors Modest Roca i Xavier Díez Llambrich, metges homeòpates amb una dilatada experiència professional, que han constituït el Sindicat d’Homeòpates Llicenciats, amb altres col.legues metges, veterinaris i farmacèutics. Volen que es reguli el sector, per tal d’evitar les males pràctiques i l’intrusisme professional, i lamenten la “mà negra” que s’ha estés sobre la seva especialitat.

    I escoltem altres opinions , com la del Col.legi de Metges de Barcelona, que compta amb una secció dedicada a l’Homeopatia, i la de l’Asociación para proteger al enfermo de terapias pseudocientíficas. El secretari del Col.legi, el doctor Gustavo Tolchinsky, parla d’”efecte placebo”; mentre que Elena Campos, de l’associació contrària a l’Homeopatia, diu que no és més que “aigua amb sucre”.

    Escoltem també el testimoni de la Júlia Pineda, farmacèutica i usuària de l’Homeopatia, que assegura que està “comprovat empíricament que funciona”.

Homeopatia

 

    http://www.rtve.es/alacarta/audios/mon-possible/mon-possible-examen-lhomeopatia/4870797/

 

 

 

 

Olga Rodríguez   11.ene.2019 09:22    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Món Possible

Bio Món Possible

A 'Món possible' volem escoltar els que no tenen veu i els que treballen perquè la recuperin. Donem veu a col.lectius que pateixen les embestides cruels de la crisi, la pobresa i les injustícies. I coneixem la tasca d'organitzacions a favor de la justícia social, la solidaritat i un món millor. Perquè estem convençuts que 'un altre món és possible'.
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios