2 posts con categoría "Actualidad"

No podem tancar els ulls...

No podem tancar els ulls a l'Ebola i la seva espiral de mort. Uns 8 milions i mig d'infants i joves menors de 20 anys viuen a les zones afectades per aquesta malaltia. Una tercera part tenen menys de 5 anys.

Coneguem la lluita contra l'Ebola, sobre el terreny, amb Teresa Sancristóbal, responsable d'Emergències de Metges sense Fronteres

 

                                                                            ********

 

No podemos cerrar los ojos al Ébola y su espiral de muerte. Unos 8 millones y medio de niños y jóvenes menores de 20 años viven en las zonas afectadas por esta enfermedad. Una tercera parte tienen menos de 5 años.

Conocemos la lucha contra el Ébola, sobre el terreno, con Teresa Sancristóbal, responsable de Emergencias de Médicos sin Fronteras.

Categorías: Actualidad

Olga Rodríguez   11.ene.2015 22:40    

Els nens i la crisi

Un de cada quatre nens al nostre país és pobre. Parlar de pobresa ja no és parlar del Tercer Món. També aquí, a casa nostra, hi ha gana i necessitat. Més de dos milions de nens i nenes estan castigats sense motiu. Castigats sense activitats extraescolars, sense llibres, sense regals, sense sopar... Fins i tot, sense casa. Els nens són les víctimes més vulnerables de la crisi. Els més innocents. La pobresa té rostre de nen. Està clar que no ens podem quedar plegats de braços. Hem d'ajudar aquests nens, que són el futur. Contribuïr a que puguin crèixer, en igualtat de condicions i oportunitats. Perquè invertir en ells és invertir en futur i contribuïr a la construcció d'un món millor.

En parlem amb la Carlota Bassols, responsable de projectes d'Infància de la Creu Roja, Josep Mª Faura, director d'Educo, Francesc Xavier Martín, president d'Aldees Infantils SOS, i Claudia Blasi, directora de la Fundació Rafa Nadal.

 

                                                                    *********

 

Uno de cada cuatro niños en España es pobre. Hablar de pobreza ya no es hablar del Tercer Mundo. También aquí hay hambre y necesidad. Más de dos millones de niños y niñas están castigados sin motivo. Castigados sin actividades extraescolares, sin libros, sin regalos, sin cena... Incluso, sin casa. Los niños son las víctimas más vulnerables de la crisis. Los más inocentes. La pobreza tienen rostro de niño. Está claro que no nos podemos quedar cruzados de brazos. Tenemos que ayudar a estos pequeños, que son el futuro. Contribuir a que puedan crecer en igualdad de condiciones y oportunidades. Porque invertir en ellos es invertir en futuro y contribuir a la construcción de un mundo mejor.

Hablamos con Carlota Bassols, responsable de proyectos de Infancia de Cruz Roja, Josep Mª Faura, director de Educo, Francesc Xavier Martín, presidente de Aldeas Infantiles SOS, y Claudia Blasi, directora de la Fundación Rafa Nadal.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/mon-possible/mon-possible-els-nens-victimes-innocents-crisi/2778208/

 

MP-POBRESA INFANTIL

Categorías: Actualidad

Olga Rodríguez   11.ene.2015 22:33    

Món Possible

Bio Món Possible

A 'Món possible' volem escoltar els que no tenen veu i els que treballen perquè la recuperin. Donem veu a col.lectius que pateixen les embestides cruels de la crisi, la pobresa i les injustícies. I coneixem la tasca d'organitzacions a favor de la justícia social, la solidaritat i un món millor. Perquè estem convençuts que 'un altre món és possible'.
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios