Marxem cap al Mercat de Música Viva de Vic.

Mercat_med 
 

Fidels, com sempre, a la cita els de MÚSIQUES CLANDESTINES, marxem cap al Mercat de Música Viva de Vic.

Aquesta 23ena. edició el MERCAT ha canviat de direcció artística, Marc Lloret, María Lladó y Oriol Roca son els responsables de una programacó que planteja un canví estístic i professional de un Mercat que aposta de manera clara per la riquesa i diversitat de l'actual panorama musical del nostre país.

A Vic tindrém oportunitat de descobrir noves produccións com ara les que mostraràn : CARLES SANTOS y CABO SAN ROQUE ; PASCAL COMELADE & COBLA SANT JORDI o la presentació del nou projecte de LOS EVANGELISTAS, (grup format per LAGARTIJA NICK i LOS PLANETAS ) amb un repertori que homenatja ENRIQUE MORENTE.

 

Susana baca
 

Les actuacions de la cantant i Ministra de Cultura del Perú, SUSANA BACA, MACROMASSA, SURFIN SIRLES, ACHILIFUNK, JOAN COLOMO, SFDK o LOS DELINQUENTES I TOMATITO son altres de les propostes d'aquest MERCAT DE MUSICA VIVA.

MUSIQUES CLANDESTINES us farà arribar tot alló que succeix al MERCAT aquest próxim dissabte i diumenge de 22:00 a 23:00h

 

Vic plaça 
 
 Vosaltres, teniu pensat gaudir de la programació de VIC ???

Quines son els vostres suggeriments ? Les vostres apostes musicals ?

 

 

 

 

 

 

Consol Sáenz


'Musiques Clandestines' es un programa dirigit i presentat per CONSOL SÀENZ. No li digueu a ningú però hem descobert que sota les llambordes encara sona música... i a més és bona, divertida, subtil, catxonda, intel·ligent, irreverent... Dissabtes i Diumenges de 22:00 a 23:00 h. el pasat , present i futur de la música sona a MUSIQUES CLANDESTINES, un magacine musicalment incorrecte. Volem saber de les teves experiencies musicals, per això obrim aquesta finestra....per deixar que entri aire, que apareguin d'altres opinions: les vostres, les de tots aquells pels que fora estrany viure sense música. Realització técnica : ESTER BAGES.
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios

Archivos