« Projecte Mut. Folk-rock d'Eivissa | Portada del Blog | Jordi Urpí i "Colectivo Cautivo" »

Els Berros de la Cort, folk medieval des de Girona

    jueves 25.oct.2012    por Jordi Roura    0 Comentarios

Dissabte 27 d'octubre els Berros de la Cort ens presentaran el seu 3er. CD i explicaran la filosofia d'aquest grup tan original del folk català.

Berros5

 
També comentarem la gira per Navarra dels valencians URBÀLIA RURANA
Urbalia2
L'any 1967 dos músics de Viladomiu i un de Sallent, amb el nom de LA TECLA actuaven a Catalunya, en especial pels voltants de Manresa.  Tornant del servei militar passarien a ser COSES i durant cinc anys i tres discos LP  van marcar una fita important al món de la cançó.
LA TECLA a Navàs 1969 BLOG
Ara, després de tants anys, per Tots Sants, actuaran a la Taverna del C.A.T. Jordi Fàbregas, Ton Rulló i Miquel Estrada.  Al nostre programa escoltarem els millors moments d'aquesta formació.
La Tecla 2012 BLOG

A l'espai de la Francofonia us donarem a conèixer un grup de cafè cantant que s'ha posat de moda MIMI LA NANTAISE

 
El nostre MIX TRADICIONAL avui ofereix un muntatge amb diverses versions de La Roseta d'Olivella -A Gironella amb Pau & Jordi, La Rondalla de la Costa, Joan Manuel Serrat, Tercet Treset, Cor Popular i Uns del Grup de Folk
Categorías: Música

Jordi Roura   25.oct.2012 13:25    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios