« Presentació Fira de la Mediterrània | Portada del Blog | Els Tallers del C.A.T. »

Guillem d'Efak i el folk

    jueves 4.oct.2012    por Jordi Roura    0 Comentarios

Dissabte 6 d'octubre hem programat un especial dedicat al cantant mallorquí, nascut a Rio Muni, Guillem d'Efak i la seva influència en la música folk del nostre país.

Guillem d'Efak

Una entrevista mantinguda amb Antoni Serra de Ràdio Peninsular l'any 1972 on explica la seva biografia musical.  Sentirem les cançons del seu repertori més properes al folk i les versions que s'ha fet de la seva obra.

 

També escoltarem Carles Belda i Jaume Arnella que han iniciat el 6è cicle de la Taverna del CAT, poemes d'Apel·les Mestres a ritme de reggae, els músics de metro Zoufris Maracas de París i un muntatge de versions del tema tradicional Muntanyes regalades.

 

 El sábado 6 de octubre dedicamos gran parte del programa al cantante Guillem d'Efak, mallorquín nacido en Guinea que hizo una gran aportación al folk a partir de ritmos y melodías de su isla. Nacido el 1929 y fallecido el 1995, su carrera artística fue corta y se desarrolló a mediados de los años 60 pero ha dejado una obra de calidad que versionan generaciones actuales.

Categorías: Música

Jordi Roura    4.oct.2012 13:12    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios