« Mallorca Verda, Muret 1213, les rumbes de FORCAT i La Balanguera | Portada del Blog | Arnau Obiols presenta "Projecte Pirene" »

Carles Dènia a Ràdio 4

    jueves 3.oct.2013    por Jordi Roura    0 Comentarios

Conduïts per Jordi Martí

Jordi Marti SONS
director de Sons de la Mediterrània

dediquem tot el programa de dissabte 5 d'octubre a Carles Dènia, cantant i guitarrista valencià.

Carles Dènia

El programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4' d'aquest dissabte 5 d'octubre l'ocuparà una llarga entrevista amb Carles Dénia. Entre cançons del seu artesanal disc El paradís de les paraules (Comboi, 2011), el cantaor de Gandia –a més de guitarrista i productor– comenta com concep la música i com veu el panorama cultural actual.

Els bons afeccionats ja ho saben: El paradís de les paraules (Comboi, 2011) és una fita de la música moderna, amb tota seguretat un dels treballs més estimulants que s'han fet els darrers temps als Països Catalans. Ens comentarà algunes interioritats d'aquest àlbum en què posa veu als antics poetes andalusins amb la col·laboració de Josep Piera, i també coneixerem la interessant visió que Carles Dénia té de "la música de veritat i la música de plàstic". 

 

Categorías: Música

Jordi Roura    3.oct.2013 12:31    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios