« Arnau Obiols presenta "Projecte Pirene" | Portada del Blog | IMARÀNTIA, un projecte de Formentera »

COSES torna als escenaris després de 40 anys

    miércoles 23.oct.2013    por Jordi Roura    0 Comentarios

El dissabte 26 d'octubre, amb Jordi Martí director de SONS DE LA MEDITERRÀNIA, conversarem amb el grup COSES, a la platea del C.A.T.  Jordi Fàbregas, Ton Rulló i Miquel Estrada comentaran aquest retrobament després de 40 anys per actuar al Circuit Folc.

COSES 2
Tot i  només publicar tres discos LP, COSES van significar una fita molt important per a la música catalana de finals dels anys 70 amb la seva proposta del que es podria denominar cançó-rock simfònic.
COSES 3
Anunciem el concert d'ELS VERNETS amb LA VELLA DIXIELAND una combinació sorprenent que es farà a Valls el dissabte 26 d'octubre i de la que ens han promés un enregistrament.
Jazztells pel Blog

A l'espai de la Francofonia, coneixerem la cantant libanesa Sae Lis

 
i el guitarrista i cantant quebequès Yvon Dachille
Yvon Dachille  Vues de l'esprit BLOG

Per acabar, el nostre MIX avui estarà fet amb diverses versions del poema Corrandes d'exili  de Joan Oliver-Pere Quart que van musicar Ovidi Montllor i Toti Soler, el cantautor basc Xabier Lete, Jaume Arnella i el col·lectiu La Fera Ferotge.
Ovidi Montllor Corrandes d'exili
 
La Fera Ferotge
Categorías: Música

Jordi Roura   23.oct.2013 14:30    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios