« Marta Gómez, una cantant colombiana al C.A.T. | Portada del Blog | JazzCat, experiència jazzística amb flabiol »

Guitarra "manouche" a L'Hospitalet

    viernes 7.nov.2014    por Jordi Roura    0 Comentarios

ALBERT BELLO i SANDRA al TradiR4 5novembre14

 Albert Bello i Sandra, visiten el programa per parlar del Festival Django Reinhardt de l'Hospitalet de Llobregat. Amb Biréli Lagrène com a plat fort, també es podrà conèixer altres grans músics de la guitarra gitana, swing o manouche com Sebastien Giniaux , Noè Reinhardt i la violinista Fiona Monbet .

 

 

A CAT  hi haurà un concert Dedicat al Centenari del folklorista Esteve Albert i Corp  amb Ramon Manent , Artur Blasco , Josep Tero , Jaume Arnella i el Trio Ítaca .
Esteve Albert dibuix
 
Bandera de Catalunya és un muntatge d ' Esteve Albert que es representa cada any a Bellcaire.
 
De la Francofonia ens arriba l'últim CD on es celebren els 30 anys dels marsellesos Massilia Sound System,  un grup considerat el màxim exponent del folk occitanista que utilitza elements de música urbana.
 
 
El MIX l'hem fet aquesta setmana amb diverses i variades versions de La dansa del vetlatori  valenciana, una cançó del segle XVI, en principi destinada a ser un ritus funerari.  
 
 
Categorías: Música

Jordi Roura    7.nov.2014 18:21    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios