« Els Francolins amb la Cobla Sant Jordi | Portada del Blog | Marta y Micó a Ràdio 4 »

Ferran Riera presenta EL GRUP DE FOLK-Crònica d'un esclat-

    viernes 3.feb.2017    por Jordi Roura    0 Comentarios

Aquest és el text que publica Jordi Martí Fabra a la revista digital SONS.  Ell és un dels protagonistes del programa.

Un grup peculiar i el seu cronista

El periodista Ferran Riera parla del Grup de Folk al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Aquest divendres 3 de febrer al CAT de Gràcia (20 h), el periodista Ferran Riera presentarà el seu llibre El Grup de Folk. Crònica d'un esclat (Cossetània Edicions). I l'endemà, dissabte 4, passarà pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per comentar aquest voluminós estudi que analitza d'on va sortir, com va ser i què va generar aquest col·lectiu musical.  
Consol Casajoana, Sisa, Maria del Mar Bonet i Albert Batiste, el 1968 al Parc de la Ciutadella

Enguany es commemoren els cinquanta anys de la fundació del Grup de Folk. El festival Tradicionàrius, a banda d'organitzar una arrossada oberta a tots aquells que van formar d'alguna de les agrupacions que van sorgir a partir del Grup de Folk arreu del territori, ha organitzat una presentació del llibre de Riera per a aquest 3 de febrer amb l'assistència de bona part dels integrants de l'històric col·lectiu. L'acte estarà conduït per Pau Riba, que farà d'entrevistador de l'autor del llibre, i portarà a més l'actuació de Jaume Arnella.

L'endemà, dissabte 4 de febrer, Ferran Riera serà el protagonista del programa Tradicionàrius a Ràdio 4, amb una extensa entrevista on explicarà com ha elaborat aquest voluminós estudi que, construït a partir d'entrevistes i documentació diversa, explica quines circumstàncies històriques van fer possible la irrupció del Grup de Folk, com va ser la seva fugaç trajectòria i com van evolucionar els seus integrants, obrint camins que passen per la música progressiva, el rock i el folk, i condueixen d'una manera o una altra cap a la música catalana actual. I per descomptat, al programa també hi sonaran les cançons del Grup de Folk.
Categorías: Música

Jordi Roura    3.feb.2017 12:06    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios