« Oyuna Baturova Grup | Portada del Blog | 8è Rubrifolkum al Tradicionàrius a Ràdio 4 »

Joana de Diego al "Tradicionàrius a Ràdio 4"

    sábado 3.mar.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

Emotiva tremolor

Joana de Diego, aquest 3 de març a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'   (Jordi Martí Fabra)

Aquest dissabte 3 de març, la cantant Joana de Diego passarà pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per presentar el seu nou àlbum, Timbla (Satélite K, 2018). Dedicat a la seva mare, Elba Picó, el presentarà al Casinet d'Hostafrancs el 24 de març, dins del festival BarnaSants (21 h).
Joana de Diego Foto: Arxiu de l'artista

Joana de Giego comentarà al programa els diversos elements que conflueixen en la seva música: la memòria vinculada a la feina de la seva mare, la cantant de tango i folklore Elba Picó, i la seva pròpia trajectòria que arrenca en la escola del jazz i s'ha anat decantant cap al món de la cançó, posant èmfasi en la subtilitat i el matís a l'hora dels arranjaments.
 
Després de debutar amb el disc Lluny de les teulades (Sota la Palmera, 2013) i de presentar al costat de Wagner Pa l'espectacle infantil i corresponent disc Jun i el follet del vent (2016), De Diego presentarà el 24 de març al Casinet d'Hostafrancs Timbla, un àlbum que reuneix cançons emblemàtiques i vinculades a la memòria de la seva mare, de la cançó de resistència vitalista "Como la cigarra", de Maria Elena Walsh, a la musicació del poeta Juan Gelman "Tal vez". El títol Timbla també l'ha tret d'un poema de Gelman. És una paraula sefardita que es refereix a un tremolor propiciat per l'emoció. Acompanyen a la cantant en aquest projecte setze cordes: Sergio Belloso (guitarra elèctrica) i Toni Porcar (guitarra flamenca), a banda d'algunes col·laboracions com la dels artefactes inversemblants del multibufador Xavi Lozano. A més, a la presentació del BarnaSants hi haurà alguna altra col·laboració sorpresa.
Categorías: Música

Jordi Roura    3.mar.2018 10:53    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios