« 8è Rubrifolkum al Tradicionàrius a Ràdio 4 | Portada del Blog | Marisa Valle Roso, una tonada fonda i moderna »

Pep Lladó, transparent i sense filigranes

    viernes 23.mar.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

El músic d'Argentona, aquest 24 de març a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Jordi Martí Fabra
 
El músic argentoní Pep Lladó té un nou disc, Paisatges retrobats (Sota la Palmera, 2018), on interpreta cançons noves i velles del seu repertori, amb veu pròpia i un acompanyament sobri i 'sense filigranes'. En parlarà aquest dissabte 24 de març al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Pep Lladó. Foto: Arxiu BarnaSants

Pep Lladó
 és ben conegut per ser un dels fundadors i pilar –fins ben recentment– del grup de rumba catalana Ai Ai Ai. Però és també l'autor que s'amaga rere les cançons de la sèrie de dibuixos animats Les tres bessones, el músic d'uns quants treballs de música ambiental i diversa, i el protagonista de discos més propers a la cançó d'autor, on mostra una veu despullada sense que deixi de sentir-s'hi, discretament, cert batec rumber. 

El seu darrer treball, que va presentar recentment al festival BarnaSants, és Paisatges retrobats. El músic passarà aquest dissabte 23 de març pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per comentar al llarg d'una hora les cançons d'un àlbum on fa revisió i treu a lluir l'esquelet de material antic: "Breu complicitat", amb la veu de Susi Ferrer, néta de La Payoya; "Andar contigo", que Sicus cantava a l'extraordinari disc de dol Andar contigo. Canciones para Loli (2010); algun homenatge al grup del qual ha format part en bona part de la seva trajectòria, Ai Ai Ai; "Arbre encantat", de la sèrie Les tres bessones; "La luna en el mar", del seu mestre Gato Pérez, amb els cors de Carme Canela, i "Rosas en el mar", que Pep Lladó va escriure sense saber que el seu admirat Luis Eduardo Aute ja havia escrit una cançó amb aquest mateix títol...
Categorías: Música

Jordi Roura   23.mar.2018 19:14    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios