« Marisa Valle Roso, una tonada fonda i moderna | Portada del Blog | Conversa amb Fernando González Lucini »

Els sons de Cuba, en imatges

    viernes 13.abr.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

El fotògraf Ivan Soca, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

(Jordi Martí Fabra-Jordi Roura)

Fins el 29 d'abril pot visitar-se al casal La Violeta d'Altafulla l'exposició Silvio por los barrios, que recull de la mà del festival BarnaSants els concerts que el cantautor Silvio Rodríguez ha anat fent per diversos barris en imatges captades pel fotògraf Iván Soca. Aprofitant la mostra, Soca passarà el dissabte 14 d'abril pel programa 'Tradicionàrius a Ràdio '. 
Ivan Soca, retratat per Juan Miguel Morales

El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 muntarà aquest dissabte 13 d'abril una tertúlia caribenya amb la participació de Cinto Niqui, periodista de Ràdio 4 i bon coneixedor de la música cubana; el fotògraf catalanoandalús i activista musical Juan Miguel Morales, i el fotògraf cubà (i també activista) Iván Soca.

Tots ells comentaran la relació entre la música i fotografia, l'extraordinària diversitat de les músiques que es s'han fet i es fan a Cuba, l'exposició que pot visitar-se a la sala La Violeta d'Altafulla, etc. I tot plegat, amanit amb la música de Juan Formell y los Van VanSilvio RodríguezAugusto BlancaVocal SamplingVicente i Santiago FeliuAldo López Gavilán, etc.
Categorías: Música

Jordi Roura   13.abr.2018 13:03    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios