« Conversa amb Fernando González Lucini | Portada del Blog | Els Jóvens, nova proposta de L'Alacantí »

Així de SAMPLING

    sábado 26.may.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

Una orquestra de cordes vocals  (Jordi Martí Fabra)

Vocal Sampling, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

El passat 17 de maig, el grup cubà Vocal Sampling va actuar al CAT de Gràcia. Aquest dissabte 26 de maig, estaran al programa Tradicionàrius per presentar i comentar la seva música singular: excel·lent música d'arrel cubana interpretada per una exuberant orquestra de cordes vocals.  
Vocal Sampling

El grup Vocal Sampling és una proposta a cappella, espectacular i sorprenent per la manera en què juguen amb les seves sis veus fins aconseguir sonar com una autèntica orquestra, però que alhora ha transcendit per la manera en què treballen una harmonització vocal genuïna. Va formar-se a finals de 1989, a partir de les estones que, entre assajos i assajos, compartien diversos instrumentistes del Cor de Cambra de l'Escola Nacional de Música de Cuba. Des d'aleshores la formació ha anat evolucionant, han gravat sis àlbums i han viatjat per més de cinquanta països.

Els integrants del grup comentaran la seva trajectòria i presentaran algunes de les cançons del seu darrer disc, Así de Sampling (Zig Zag World, 2017): l'humorística "El lunes que viene empiezo", una versió del "Blowin' in the Wind" de Bob Dylan, la guajira "El carretero" de Guillermo Portabales, la cançó xinesa "Tian Mi Mi", els clàssics del bolero "Dos gardenias" i "Veinte años"... 
Vocal Sampling 2 amb Jordi CLIP
Pedro, Reinaldo, Jordi Roura i Luis al C.A.T. el 17 de maig de 2018
Categorías: Música

Jordi Roura   26.may.2018 19:31    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios