« Els Jóvens, nova proposta de L'Alacantí | Portada del Blog | Pascuala Ilabaca ens visita »

Concert de comiat de MORENA

    jueves 14.jun.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

Fins aviat, Morena!

El trio de tradipatxanga s'acomiada al CAT aquest 15 de juny

Molta música i poca vergonya. El trio de tradipatxanga Morena arriba a un final de trajecte (qui sap si tornarà...) i ho celebra amb una festa especial el divendres 15 de juny al CAT, en què també actuarà el grup piemontès Lhi Balòs, un sextet que, en una línia similar, presenta un so 'patxanga d'oc'.
Morena

Després de cinc anys esvalotant l'aviram a base de versions esbojarrades de grans èxits internacionals d'avui i sempre, Morena, el trio que formen Heura Gaya (veu), Manu Sabaté (clarinet baix) i Blai Casals (acordió diatònic i percussió), obre un parèntesi. El grup que ha pervertit –i en algun cas, fins i tot millorat– grans peces de JuanesJuan Luis GuerraQueenU2ShakiraRafaella Carrà i Zapato Veloz s'acomiadarà de la seva afició amb un concert al CAT de Gràcia (22 h). Completarà el cartell el sextet de l'Occitània italiana Lhi Balòs, els músics dels quals es van conèixer amb els Morena en un festival anomenat Alioli. Els dos grups, que constitueixen cadascun a la seva manera models de dur la música tradicional cap a nous àmbits, van connectar. 

El passat dissabte 9 de juny Blai Casals va passar pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per comentar la trajectòria, els aprenentatges i la festa final de Morena, un grup que ha obert un solc propi i picantó en el panorama festiu de la música popular catalana. Podeu escoltar l'entrevista completa aquí.
Categorías: Música

Jordi Roura   14.jun.2018 12:33    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios