« Enric Montsant presenta "Suit de suits" | Portada del Blog | 25 anys de C.A.T. »

Fira Mediterrània-Manresa 2018

    jueves 18.oct.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

De Lisboa als Balcans

La Fira Mediterrània 2018, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4

La passada Fira Mediterrània de Manresa va aixecar el teló amb la victòria de Clàudia Cabero al Concurs Sons -cantant entre altres la seva composició "Lisboa"- i el va abaixar amb el terrabastall balcànic de les Balkan Paradise Orchestra. La crònica de la Fira, aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.     
Sandra Monfort, Clàudia Cabero i Guillem Aguilar, a la final del Concurs Sons Foto: Carles Rodríguez

A més de Cabero i les Balkan Paradise Orchestra, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 20 d'octubre es comentaran i sonaran algunes de les músiques que van presentar-se a la Fira: el cant popular valencià de Jonatan Penalba presentant el disc De soca-rel (Temps Record, 2018);  el segon àlbum del guitarrista Pau FigueresNada nuevo bajo el sol (Satélite K, 2018); el projecte Eròtic Giust, on un grup de joves músics reprenen una de les aventures musicals més atrevides de Marcel Casellas, fusió de poesia eròtica amb rítmica giusto-sil·làbica; el colorista tercer disc de la Cobla Catalana dels Sons EssencialsSi són flors, floriran (DiscMedi, 2018); i la impactant posada en escena de l'adaptació del Cant espirituald'Ausiàs March per part de Carles Dénia.
Categorías: Música

Jordi Roura   18.oct.2018 12:00    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios