« Rumba arreu | Portada del Blog | La Tresca 20è aniversari »

La Malinche

    lunes 1.oct.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

El poder de la terra

La cantant mexicana Margarita Arrocha, La Malinche, presentarà el seu disc Hija de la tierra (Sota la Palmera, 2018) aquest dissabte 28 de setembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Un disc on es reuneixen ritmes de Mèxic i de Catalunya i on l'artista, que també és xaman, invoca el poder de la terra. 
La Malinche

Establerta des de fa 13 anys a Catalunya, La Malinche pren el nom d'un personatge històric i llegendari: una dona indígena que va ser venuda com esclava, que va ser amant d'Hernan Cortés i que va tenir una vida envoltada de misteris.

La cantant de Campeche comentarà al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 un disc cuinat a foc lent, amb un repertori divers on hi cap el corrido, la cúmbia, la ranxera, les cançons rituals i curatives, la rumba catalana... També hi haurà espais per a referents de l'artista, com Paquita la del BarrioLila Downs i Betsy Pecanins, i es parlarà del paper que han tingut en el disc Hija de la tierra músics com Pep Lladó, que ha produït l'àlbum, a més de signar algunes composicions i acompanyar durant un any i mig tot el procés de gravació.
 
Jordi Martí Fabra  SONS DE LA MEDITERRÀNIA

Categorías: Música

Jordi Roura    1.oct.2018 16:40    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios