« Músics libanesos a Catalunya | Portada del Blog | Pau Riba i els seus "Pastorets" »

"Lo Misteri de Nadal" de Quico el Cèlio

    sábado 22.dic.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

Pastorets folk

Els Quicos, al 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Lo misteri de Nadal és del primer repertori que van interpretar els Quicos i, evolucionant i creixent  poden estar orgullosos de 26 anys de representacions. Enguany, abans de passar per Sant Jaume d'Enveja, Tortosa, Reus i Barcelona, el grup deixarà sentir, íntegre, el seu espectacle nadalenc al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran Lo Misteri de Nadal a Sant Jaume d'Enveja (23 de desembre, Auditori), a Tortosa (25 de desembre, Auditori Felip Pedrell), Reus (26 de desembre, Teatre Bràvium) i Barcelona (Centre Artesà Tradicionàrius, 27 de desembre). A l’Auditori de Tortosa, el grup estarà acompanyat del Cor Flumine. A més, presentaran al públic duess noves nadales populars que han pogut incorporar al repertori gràcies a aportacions de gent de la Ràpita i del Delta de l’Ebre. Abans, per anar fent boca, totes les nadales del concert que van gravar-se en un disc homònim (DiscMedi, 2002), sonaran aquest dissabte 22 de desembre de 14h a 15h i dijous 27 a les 23'59h al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Categorías: Música

Jordi Roura   22.dic.2018 14:42    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios