« Músics libanesos a Catalunya | Portada del Blog | Pau Riba i els seus "Pastorets" »

"Lo Misteri de Nadal" de Quico el Cèlio

    sábado 22.dic.2018    por Jordi Roura    0 Comentarios

Pastorets folk

Els Quicos, al 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Lo misteri de Nadal és del primer repertori que van interpretar els Quicos i, evolucionant i creixent  poden estar orgullosos de 26 anys de representacions. Enguany, abans de passar per Sant Jaume d'Enveja, Tortosa, Reus i Barcelona, el grup deixarà sentir, íntegre, el seu espectacle nadalenc al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran Lo Misteri de Nadal a Sant Jaume d'Enveja (23 de desembre, Auditori), a Tortosa (25 de desembre, Auditori Felip Pedrell), Reus (26 de desembre, Teatre Bràvium) i Barcelona (Centre Artesà Tradicionàrius, 27 de desembre). A l’Auditori de Tortosa, el grup estarà acompanyat del Cor Flumine. A més, presentaran al públic duess noves nadales populars que han pogut incorporar al repertori gràcies a aportacions de gent de la Ràpita i del Delta de l’Ebre. Abans, per anar fent boca, totes les nadales del concert que van gravar-se en un disc homònim (DiscMedi, 2002), sonaran aquest dissabte 22 de desembre de 14h a 15h i dijous 27 a les 23'59h al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Categorías: Música

Jordi Roura   22.dic.2018 14:42    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios