« Música i concòrdia | Portada del Blog | Rusó Sala presenta "Desirem" »

Sons del món-1

    sábado 20.abr.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

De Bulgària a l'Empordà

Cançons d'arreu del món, a Tradicionàrius a Ràdio 4

La volta al món en una hora de ràdio. Aquest dissabte 20 d'abril, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 proposa un viatge de Bulgària a l'Empordà (passant per Cuba, l'Alguer, la Xina, el Camerun...). Serà un programa variat amb cançons d'arrel popular de diversos estils i continents.
El clarinetista búlgar Ivo Papasov

El viatge d'aquest dissabte 20 d'abril al Tradicionàrius a Ràdio 4 arrencarà a Bulgària (amb el clarinet d'Ivo Papasov, pilar d'una música amb elements otomans, gitanos, balcànics... i ritmes coixos que no poden faltar als casaments tradicionals d'aquell pais) i anirà fent parades a Cuba (amb la cantant Marta Campos i la seva combinació de poesia contemporània i ritme d'havanera, i també amb el violinista Alfredo de la Fe i la seva lectura del danzón i la sonoritat de la charanga), a l'Alguer (amb Càlic i les seves recerques en el camp de la cançó tradicional en el si de la petita comunitat catalanoparlant de Sardenya), la Xina (amb la Shangai China's Traditional Orchestra i els seus instruments de corda i percussió tractats de forma sorprenent), Còrsega (amb el saxo baríton de David Rueff competint en profunditat amb la veu del cantant Ghjuvanpetru Lanfranchi), França (amb el cantautor Yves Duteil), Portugal (amb la col·laboració entre el pianista Mario Laguinha i la cantant Maria João, a mig camí del jazz i l'experimentació), el Camerun (amb el gran cantant i baixista Richard Bona), l'Equador (amb el trompetista i director d'orquestra Edgar Palacios) i, per acabar, l'Empordà (amb la cantant Rusó Sala i el trio que comparteix amb Míriam Encinas i Aleix Tobias).

 

 

 

Categorías: Música

Jordi Roura   20.abr.2019 10:59    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios