« Rusó Sala presenta "Desirem" | Portada del Blog | Tarta Relena ens visita »

Las Migas de BCN al món

    viernes 3.may.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

Quinze anys de cançons amb molla

Las Migas, al Tradicionàrius a Ràdio 4

Cuatro (Satélite K, 2019) és el nou disc de Las Migas, grup que al llarg de 15 anys ha anat evolucionant en la seva formació i el seu so, sempre al voltant de la cançó i els sons aflamencats. Del seu present, del seu passat i del seu futur, en parlaran aquest dissabte 4 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.  
Las Migas. Foto: Arxiu del grup

Nascudes en el si de l'ESMUC el 2004, Las Migas no han parat de fer gires per Catalunya i per països d'arreu del món. Amb Cuatro celebren el seus primers quinze anys de vida artística. A més de la fundadora del grup,Marta Robles (guitarra), la formació actual de Las Migas es completa amb Alicia Grillo (guitarra), Roser Loscos (violí) i, la que fins ara és la darrera incorporació, la cantant Bego Salazar, que ha aportat al repertori de la banda nous aires com els de la cançó "Larga vida al loco". A més d'una altra peça inèdita, "La maleta", el disc també mira el camí fet i inclou revisions d'alguns dels seus èxits (com "Con toda palabra" i "Vente conmigo", on incorporen elements electrònics, o els "Tangos de la Repompa" que cantaven en els primers temps), així com estàndards com "La tarara" i una de les peces més especials per al grup: "Con lo bien que yo estaba sola".

L'harmonització de les dues guitarres, els elements originals del violí i el contrast entre les veus donen singularitat a una proposta que no ha parat de recollir èxits arreu. De la seva fórmula musical, dels seus viatges i dels seus projectes Las Migas en parlaran aquest dissabte 4 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

 

Categorías: Música

Jordi Roura    3.may.2019 18:56    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios