« Tarta Relena ens visita | Portada del Blog | "Pájaros" dona concerts el mes de juny »

Marcel Casellas i les seves cobles

    sábado 25.may.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

Cobla. I folk. I havaneres...

Marcel Casellas, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4

Fumador de pipa, contrabaixista, compositor i impulsor de mil i una iniciatives vinculades amb la música folk catalana, Marcel Casellas passarà aquest dissabte 25 de maig pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per parlar de la seva llarguíssima trajectòria i de la seva concepció del folk i dels gèneres d'arrel.
Marcel Casellas

La Cobla Catalana dels Sons Essencials és el darrer pas -fins ara- en el camí que Marcel Casellas ha anat fent per atansar el món del folk al de la cobla. La Cobla CotofluixLa GalanaTransardàniaLa Principal del Metro o La Principal de la Nit són altres projectes que han anat animant aquest panorama, i que el músic comentarà aquest dissabte 25 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. I també, és clar, dels molts músics joves que van seguint el seu exemple i de la seva lluita constant per instal·lar els sons autòctons en un panorama de plena modernitat. 

 

Categorías: Música

Jordi Roura   25.may.2019 13:26    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios