« Marcel Casellas i les seves cobles | Portada del Blog | "Remena, nen!" amb Julià Guillamon »

"Pájaros" dona concerts el mes de juny

    lunes 3.jun.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

Cecilia Zabala

Cecilia Zabala (Argentina)


Ocells d'Amèrica Llatina en vol musical per Barcelona

Amb una sèrie de 8 concerts es podrà comprovar la vitalitat i riquesa de les sonoritats tradicionals i contemporànies del continent americà. Un bon grapat de músics d'Uruguai, Argentina, Veneçuela i Xile al seu pas per Barcelona actuaran entre l'1 de juny i el 4 de juliol.

Cecilia Zabala amb la seva veu i guitarra de 7 cordes; El Tuyero Ilustrado amb el vertigen i la imaginació del joropo modern, Hugo Fattoruso és una llegenda del candombe jazz al piano; el bateria Quintino Cinalli estarà acompanyat per Albert Bover; el Trío Ventana amb la seva cançó jazz, Javier Contreras i les seves composicions abstractes per a guitarra; el duo CheChelos amb els seus arranjaments per a cel·lo actuals del folk Argentí i Seba Macchi amb les seves peces subtils per a piano. Les actuacions seran a diferents espais de la ciutat com el Centre Artesà Tradicionàrius, la sala Luz de Gas i els espais musicals del barri de Sants: La Iguana i Sinestèsia.

 

Tota la informació es pot trobar al web de la comunitat 'Pájaros': www.pajarosmusica.com i en xarxes socials. Q_completo_

 

 

Categorías: Música

Jordi Roura    3.jun.2019 12:35    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios