« Julia León, noves cançons | Portada del Blog | Bep Cardona. Música de Menorca-2 »

Bep Cardona. Música de Menorca-1

    sábado 19.oct.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

Somnis a Ferreries

Bep Cardona i la música popular menorquina, al Tradicionàrius a Ràdio 4

El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 entrevista aquest dissabte 19 d'octubre un músic cabdal a Menorca, Bep Cardona, al qual se li dedicaran dos programes. El primer girarà al voltant de la seva trajectòria. I el segon, al voltant del Cançoner popular de Menorca, que ha editat ell mateix.


Bep Cardona
 va entrar en el mon de la música per afició, tocant amb els amics. Aviat les cançons del folksong i l'imaginari kumbayà van donar pas a les cançons pròpies amb el grup Somnis blaus. Al llarg dels anys vuitanta van gravar no només els seus treballs, sinó que amb el seu estudi de gravació de gravació, Taller de Somnis, van ajudar a produir els d'altres grups illencs de tots els estils: folklòrics, corals, de clàssica, de rock...

L'associacionisme musical a Ferreries, els problemes de la insularitat, les peculiaritats de la història de la música a Menorca i la unió de la música tradicional i la popular seran altres temes tractats en aquesta primera part de l'entrevista amb Bep Cardona, que continuarà posteriorment amb una segona part dedicada als dos volums del Cançoner popular de Menorca, que ha escrit ell mateix.

Categorías: Música

Jordi Roura   19.oct.2019 12:40    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios