« Toni Xuclà presenta Shen Nü | Portada del Blog | Els mil sons del Japó »

Pau Benítez i Fanfarra

    domingo 24.nov.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

El folk i el relleu regeneracional

Durant la presentació al CAT del llibre Inventari, de Ferran Riera, el jove músic mataroní Pau Benítez va prendre la paraula per reclamar que els veterans del folk s'expliquin als més joves. Així es va obrir un debat que continuarà aquest dissabte 23 de novembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Lo Barber de l'Alguer afaita i canta a Pau Benítez durant el festival Càntut de Cassà de la Selva Foto: DQ Foto / Càntut

El flabiolaire mataroní Quirze Perich, les músiques de les Santes de Mataró, la transmissió de coneixements en el món de la música d'arrel, el moment de transició que sembla viure's actualment, la connexió de l'alt nivell tècnic actual amb les vivències del passat i la demanda del públic... son alguns dels temes que tractaran Jordi Roura i Pau Benítez (flabiolaire, glosador, acordionista, cul inquiet...), exponents de dues generacions diferents de músics de folk als Països Catalans, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, aquest dissabte 23 de novembre.  

I com no podia ser d'altra manera, la conversa estarà amanida amb bona música: clàssics de Primera Nota, en Carles Belda tocant un pasdoble a la plaça del Rei, l'orquestra de flabiols Els Francolins fent samba, La Portàtil FM... i les flamants cançons i tonades de Fanfarra, un dels projectes en què participa Pau Benítez: un grup de versions de grans èxits amb secció de vents i acordió que acaba de presentar el seu primer disc.

Categorías: Música

Jordi Roura   24.nov.2019 18:54    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios