« Els sons jueus de Polònia | Portada del Blog | Cançons dels Reis de l'Orient »

Ombra, etno-jazz mediterrani

    sábado 21.dic.2019    por Jordi Roura    0 Comentarios

Posidònia poètica

El grup Ombra, al Tradicionàrius a Ràdio 4

El grup Ombra fa amb el disc Posidonian Poetry tot un viatge en clau d'etnojazz per les músiques d'arreu de la riba mediterrània. En parlaran, i també presentaran les seves cançons, aquest dissabte 21 de desembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Ombra Foto: Arxiu del grup

Jorge Quesada
 (piano) i Rafa Lagunas (bateria i percussions), tots dos integrants d'Ombra, estaran aquest dissabte al programa Tradicionàrius de Ràdio 4 per comentar Posidonian Poetry, un àlbum on, en companyia de músics convidats, reten homenatge a la posidònia, planta símbol i emblema del medi ambient al Mediterrani, i també icona de la seva diversitat cultural. Per això, a través del disc, exploren les sonoritats magribines, sefardites, aflamencades, armènies i orientals, deixant amplis espais per a la creativitat i la connexió d'estils diversos.
Categorías: Música

Jordi Roura   21.dic.2019 19:03    

0 Comentarios

Los comentarios de esta entrada están cerrados.

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios