« Ombra, etno-jazz mediterrani | Portada del Blog | Kepa Aurrera »

Cançons dels Reis de l'Orient

    sábado 4.ene.2020    por Jordi Roura    0 Comentarios

"Ja venen els Reis per la costereta..."

Ja s'acosta una nova edició del festival Tradicionàrius. Com sempre, vindrà després de Reis. Però abans, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 4 de gener  havia de rebre ses Majestats Màgiques de l'Orient amb un seguit de cançons d'arreu del món que en parlen. 
L'adoració dels Reis, pintada pel Greco el 1568 (Museu Soumaya de Mèxic)

Nadales dedicades als tres Reis d'Orient provinents de la Península Ibèrica, la Provença, el Nord d'Itàlia i algun país caribeny. Aquest és el menú musical del programa Tradicionàrius a Ràdio 4, entre altres: des del País Valencià, Ximo Caffarena amb "Ja venen els Reis"; des de Veneçuela, el cantant jueu Ilan Chester amb l'aguinaldo "Nació el redentor"; des de l'Occitània italiana, Sergio Berardo amb la "Marxa dels Reis"; des de Catalunya el Cor Madrigal dirigit per Manuel Oltra amb "Tres grans majestats" i "Cor de l'estrella"; el projecte cultural Colhendo memorias de Sao Paulo amb nadales brasileres; des dels Estats Units, Roberta Flack amb "We Three Kings of Orient Are"; des de Catalunya, Joan Moliner i Conrad Setó amb el tema andalús "Ya vienen los Reyes" passat pel sedàs del swing; des de Mallorca, Tomeu Penya i la seva "Tonada al Rei Negre"; del trio de folk castellà Tradere, "Del oriente persa"...
 
Com que l'actualitat del Parlament de Madrid va fer canviar la programació, no es va poder emetre però aquí el teniu per escoltar o descarregar:
 
Categorías: Música

Jordi Roura    4.ene.2020 13:22    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios