« Cançons dels Reis de l'Orient | Portada del Blog | Arnau Obiols, canta »

Kepa Aurrera

    sábado 18.ene.2020    por Jordi Roura    0 Comentarios

Força Kepa!

El Tradicionàrius a Ràdio 4 recupera l'entrevista que va fer-li fa un parell d'anys a Kepa Junkera

L'acordionista basc Kepa Junkera es recupera lentament d'un ictus que va patir a finals del 2018. El músic és estimadíssim pel folk català, i per això el Tradicionàrius 2020 està dedicat a ell. El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 s'hi afegeix i recupera la llarga entrevista que li va fer fa un parell d'anys.
Kepa Junkera (a la dreta) amb els músics de la Cobla Sant Jordi Foto: Igotz Ziarreta

Aquest dissabte 18 de gener, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 recupera la llarga entrevista que va fer amb el músic Kepa Junkera, quan aquest presentava el doble disc Fok (Satélite K, 2017), una superproducció on el músic de Bilbao interpretava repertori d'arreu dels Països Catalans amb la complicitat i la participació d'una multitud de músics d'arrel. L'entrevista va girar no només al voltant d'aquest treball de pes i envergadura, sinó també al voltant de la llarga i estreta relació que Junkera ha mantingut amb l'escena folk catalana, del Fimpt de Vilanova i la Geltrú a la Trobada amb els Acordionistes d'Arsèguel, passant, per suposat, pel Tradicionàrius.

Categorías: Música

Jordi Roura   18.ene.2020 13:18    

0 Comentarios

Esto es solo una previsualización.Su comentario aun no ha sido aprobado.

Ocupado...
Your comment could not be posted. Error type:
Su comentario ha sido publicado. Haga click aquí si desea publicar otro comentario

Las letras y números que has introducido no coinciden con los de la imagen. Por favor, inténtalo de nuevo.

Como paso final antes de publicar el comentario, introduce las letras y números que se ven en la imagen de abajo. Esto es necesario para impedir comentarios de programas automáticos.

¿No puedes leer bien esta imagen? Ver una alternativa.

Ocupado...

Mi comentario

Jordi Roura

Bio Tradicionàrius

Blog del programa Tradicionàrius on trobaràs tota la informació de la música tradicional al nostre país. Activitats, entrevistes i molta música en viu. Tradicionparius és el programa germà del festival internacional de folk que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius
Ver perfil »

Síguenos en...

Últimos comentarios